Verkooptips

Maak uw huis verkoopklaar

Verkooptips

Wanneer u uw huis gaat verkopen, dient uw huis er optimaal bij te staan. Graag geven wij u makkelijke tips om uw huis verkoopklaar te maken.

De eerste indruk
De eerste indruk is zeer belangrijk is. Binnen 5 seconden bepaalt de kandidaat een positief of negatief oordeel. Dit bepaalt de basishouding voor de rest van het bezoek. Wanneer u ervoor zorgt dat een potentiële koper een goede indruk krijgt, heeft u meer kans om uw huis te verkopen voor de beste prijs. Zorg er dan voor dat …

Dezelfde ruimte, voor en na de tips

 

Creëer ruimte

Een drukke en chaotische ruimte lijkt veel kleiner dan een rustige en geordende ruimte. En veel meubilair en accessoires laten een ruimte eveneens kleiner lijken. Wij geven u de volgende tips:

 

Licht maakt ruimtes groter

Verlichting van een huis is een belangrijk punt. Wanneer uw woning een heldere sfeer uitstraalt, maakt het dat aantrekkelijker voor een potentiële koper. Zorg dat er voldoende licht tijdens de bezichtigingen is. Hierbij kunt u aan de volgende punten denken:

Dezelfde ruimte, voor en na de tips
Dezelfde ruimte, voor en na de tips


Kleine reparaties aan het huis

Kleine reparaties zijn meestal niet al te duur en kosten weinig tijd, maar maken een groot verschil.
Hoe minder er aan uw huis mankeert, hoe enthousiaster een koper over het algemeen zal zijn.
Wij geven u hiervoor de volgende tips:

 

Tuin, balkon, garage en berging

Bij de aanwezigheid van een mooie, goed verzorgde tuin, balkon, garage of berging heeft u een streepje voor bij het verkopen van uw woning. Dit biedt een meerwaarde, terwijl het tegenovergestelde juist voor teleurstellingen kan zorgen. Als de potentiële koper een verwaarloosde tuin ziet, is dat al een slechte indruk. De volgende tips zullen u hierbij helpen:

Dezelfde ruimte, voor en na de tips

 

Huisdieren

Huisdieren zijn ontzettend leuk. Echter, niet elke bezoeker van uw huis houdt er van. Dus …

Last, but not least

Een bezichtiging? Zorg dan dat u zelf niet aanwezig bent. De eventuele koper moet de kans krijgen zijn mening over uw huis ongegeneerd te kunnen geven en zich vrij voelen om uw huis goed te kunnen bekijken.

Klik hier om deze pagina te printen.

Wij wensen u succes bij de voorbereiding!
De Best Van Staveren Makelaars

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten