Over ons

Wie zijn wij?

ONS TEAM

Maak kennis met onze medewerkers

Jos de Best

Algemeen Directeur

Jos de Best is in 1988 begonnen in het familiebedrijf De Best Makelaardij in Heiloo, waarna hij zijn eigen kantoor De Best Makelaardij in Alkmaar startte in 1997. In 2007 is dit kantoor samengegaan met Bart van Staveren, waarna De Best Van Staveren Makelaars een begrip in Alkmaar is geworden. Jos de Best: "Ik beschouw elke opdracht als een voorrecht. Wanneer wij een woning mogen verkopen of aankopen, gaan wij heel ver om succes voor onze cliënt te behalen. En tevreden cliënten is uiteindelijk wat ons drijft."

Bart van Staveren RM/RT

Registermakelaar/Registertaxateur

Bart van Staveren is sinds 1992 in de makelaardij actief en is in 1998 door de rechtbank beëdigd als registermakelaar en registertaxateur. Vanaf 2007 hebben hij en Jos de Best de krachten gebundeld tot een makelaarskantoor dat vandaag de dag de toon zet voor een moderne en succesvolle makelaardij. Bart van Staveren: "Ik heb het mooiste vak dat er bestaat. Ik ontmoet dagelijks nieuwe mensen en zie de meest bijzondere woningen, goed of slecht. En in de overtuiging dat er voor elke woning een koper is, is elke dag voor mij een nieuwe uitdaging deze koper te vinden."

Mark Bontje
RM/RT

Registermakelaar/Registertaxateur

Mark Bontje werkt sinds 2006 bij De Best Van Staveren Makelaars en is volledig gediplomeerd in de makelaardij. Waar Mark veelal bezig is als verkoopmakelaar is hij tevens aankoopspecialist. Als aankoopspecialist adviseert, onderzoekt en onderhandelt Mark voor onze cliënten bij de aankoop van hun nieuwe huis.

Mark Bontje: "Bij de koop van een huis komt veel emotie kijken. Deze emoties kunnen zorgen dat je als koper onnodig teveel betaalt of gebreken over het hoofd gaat zien, die je later lelijk kunnen opbreken. Als aankoopmakelaar is het mijn taak de koper maximaal te begeleiden naar de perfecte aankoop."
 

Rea Appelman A-RMT

Assistent Makelaar

Lynn Bakker

Office Manager

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten