Aankoopmakelaar

Uw makelaar in Alkmaar en omstreken

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Wilt u een woning of appartement aankopen?

Een eigen huis of appartement koop je misschien een paar keer in je leven. Dus als je een huis wilt kopen, doe het dan meteen goed, want de gevolgen van de verkeerde of juiste koop bepalen je woon- en leefplezier voor jaren.

Neem daarom je eigen lokale aankoopmakelaar mee! Hij kan je goed en objectief advies geven bij elk huis, over de juiste waarde, de bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, juridische regelingen, problemen en gebreken en het allerbelangrijkste in deze markt: wat moet er geboden worden om uiteindelijk de koper te worden! 

Hoe werkt dat?

Bij het eerste gesprek horen we graag wie je bent en wat je zoekt. Hierna gaan wij samen dagelijks op zoek naar een geschikte woning of appartement en geven je meteen bericht als we iets gevonden hebben. Als het jou wat lijkt, maak je direct de afspraak tot bezichtigen, stemmen wij onze agenda daar op af en geef jij aan de verkoper door dat wij jouw aankoopmakelaar zijn. Wij gaan uiteraard direct de 1e bezichtiging met je mee, zodat we snel kunnen handelen! 

Jij kijkt of het huis of appartement aan jouw eisen voldoet en wij kijken naar de waarde, de mogelijkheden en uiteraard de gebreken, beperkingen etc. Hierna gaan we de aankoopstrategie bespreken en het allerbelangrijkste: wat moeten we gaan doen (of bieden) om uiteindelijk de koper te worden. Dit wordt vastgelegd in een zorgvuldig opgesteld koopcontract met de nodige ontbindende voorwaarden er in, zodat het pas doorgaat als je hypotheek bijvoorbeeld geregeld is. Op de dag van de eigendomsoverdracht ga je met je aankoopmakelaar nog eenmaal de woning controleren om daarna bij de notaris als de nieuwe eigenaar de deur uit te gaan. Kortom, we begeleiden het gehele proces van A tot en met Z!

Zoek je een aankoopmakelaar? Neem direct contact met op.
Bel, mail of Whatsapp ons!

Wat kost dat?

Goeie vraag! Wij gaan pas kosten in rekening brengen zodra wij iets hebben aangekocht. Dus voor die tijd betaal je helemaal niks. Lukt het dus niet om iets aan te kopen? Dan betaal je ons ook niks! Kortom, no-cure, no-pay! Onze courtage voor het volledige aankooptraject bedraagt 1% van de vraagprijs met een minimum bedrag van €2.950,-. 

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten