DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

MAKELAAR HEILOO

Uw woning verkopen

Een woning aankopen

Gratis waardebepaling

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Woning of appartement verkopen in Heiloo?

Wij weten als makelaar in Heiloo als geen ander hoe bijzonder Heiloo is. Heiloo was eens de groenste gemeente van heel Europa en dat is eigenlijk nog steeds terug te zien. Het Heilooerbos met de bekende Kattenberg is een prachtige locatie om heerlijk tot rust te komen met prachtige wandel- en fietsroets. Heiloo is nog steeds een groen dorp en een prachtige locatie, niet alleen ten opzichte van Alkmaar maar ook het strand. Daarom verkoop je in Heiloo niet alleen je woning of appartement, maar ook de locatie.

Wij bij De Best Van Staveren Makelaars snappen dat. Daarom gebruiken wij bij elke verkoop in Heiloo hoogte foto’s met een drone! Prachtige videobeelden en foto’s vanuit de lucht van uw tuin, uitzicht of het de voorzieningen op loopafstand. Dus zoek je een makelaar in Heiloo? Zoek dan niet verder!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Hoe kies je een verkoopmakelaar die bij je past?

Een woning verkopen doe je niet zomaar en het is een persoonlijk proces waarbij iemand vertrouwelijk mee om moet gaan. Hieronder een paar punten om in het oog te houden voor het kiezen van een juiste verkoopmakelaar. Mis je nog iets of zoek je meer informatie met betrekking tot het verkopen van een woning? Neem dan contact met ons op!

Weten wat jouw woning of appartement op dit moment waard is? Neem direct contact met ons op. Bel, mail of Whatsapp ons!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Waarom zou je De Best Van Staveren
Makelaars moeten uitnodigen?

Het is net als een vakantie boeken of de keuze maken voor een goed restaurant, je kijkt hoe nadere mensen het hebben ervaren. Na meer dan 480 open beoordelingen van verkopers staan wij op een gemiddelde van een 9,3!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Transparantie

Wij geloven in volledige transparantie en eerlijkheid met het verkopen van een woning. Daarom maken wij gebruik van Move.nl, een makellijke en inzichtelijk online dossier waarbij alle werkzaamheden (inclusief mails en afspraken) met betrekking tot jouw woning te volgen zijn. Zo ben je altijd op de hoogte als er iets gebeurt! Meer weten over onze werkwijze met het verkopen van jouw woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten