Verkoopmakelaar Alkmaar

Uw makelaar in Alkmaar en omstreken

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Woning of appartement verkopen?

Je bent eruit, het is tijd om je woning of appartement te gaan verkopen, maar waar begin je? De verhalen gaan in de ronde dat alle woningen als warme broodjes over de toonbank vliegen, en je denkt: ‘dat wil ik ook!’. Wij bij De Best Van Staveren Makelaars weten als makelaar met meer dan 80 jaar ervaring als geen ander hoe wij dit ook voor jou waar moeten maken.

Hoe kies je een verkoopmakelaar die bij je past?

Een woning verkopen doe je niet zomaar. Het is een persoonlijk proces waar grote vertrouwelijkheid bij komt kijken. Hieronder een paar punten om in het oog te houden voor het kiezen van de juiste verkoopmakelaar. Mis je nog iets of zoek je meer informatie met betrekking tot het verkopen van een woning? Neem dan contact met ons op!

Wil je jouw woning verkopen? Neem direct contact met op.
Bel, mail of Whatsapp ons!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Waarom zou je De Best Van Staveren Makelaars moeten uitnodigen?

Het is net als een vakantie boeken of de keuze maken voor een goed restaurant; je kijkt hoe anderen het hebben ervaren. Na meer dan 500 open beoordelingen van verkopers staan wij op een gemiddelde van een 9,4!

Transparantie

Wij geloven in volledige transparantie en eerlijkheid met het verkopen van een woning. Daarom maken wij gebruik van Move.nl, een makkelijk en inzichtelijk online dossier waarbij alle werkzaamheden (inclusief de biedingen, e-mails en afspraken) met betrekking tot jouw woning of appartement te volgen zijn. Zo ben je altijd op de hoogte als er iets gebeurt! Meer weten over onze werkwijze met het verkopen van jouw woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten