Huis taxeren

De Best Van Staveren Makelaars

Woning of appartement taxeren?

Op zoek naar een erkende en lokale taxateur om je woning of appartement in Alkmaar te taxeren? Wij bij De Best Van Staveren Makelaars verzorgen complete NWWI-taxatierapporten die geschikt zijn voor alle financiële instellingen en hypotheekverstrekkers tegen een vast en eerlijk tarief van €795,-, uiteraard inclusief BTW en NWWI-kosten. Om eventueel een verbouwing mee te financieren en op te nemen in het rapport rekenen wij een meerprijs van €75,-.

Taxatierapport of toch een gratis waardebepaling?

Als je de waarde van je woning of appartement in Alkmaar wil vastleggen, kan je kiezen uit twee soorten taxaties:

Denk je erover om je eigen huis of appartement te verkopen? Of wil je een andere woning kopen, maar wil je eerst weten wat je huidige woning waard is? Dan is een waardebepaling de uitkomst, geheel gratis en vrijblijvend!

Een NWWI-gevalideerd taxatierapport is nodig voor:

  • Het afsluiten van een hypotheek (bij aankoop)
  • Het oversluiten van een hypotheek
  • Het verhogen van de hypotheek (bij een verbouwing bijvoorbeeld)
  • Het verdelen van de woning (bij een echtscheiding bijvoorbeeld)
  • Het bepalen van de waarde van de bezittingen voor de belastingdienst.

Bij een gevalideerd NWWI-rapport komt één van onze  erkende registertaxateurs bij u thuis langs om de woning op te nemen en in te meten voor het vaststellen van de waarde. Nadat het rapport volledig op kantoor is uitgewerkt en de marktwaarde is vastgesteld, wordt het rapport eerst ingediend bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit instituut controleert of het rapport voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Nadat alles goed is bevonden door het NWWI, krijgt u het gevalideerde taxatierapport keurig per mail toegestuurd.

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten