DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

MAKELAAR HEERHUGOWAARD

Uw woning verkopen

Een woning aankopen

Gratis waardebepaling

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Woning of appartement verkopen in Heerhugowaard?

De kogel is door de kerk, de tijd is aangekomen om je woning of appartement te koop te zetten! Maar hoe nu verder? Een makelaar in Heerhugowaard kan uitkomst bieden. We beginnen altijd met een advies- en kennismakingsgesprek waarbij één van onze lokale makelaars bij je langs komt, dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking proberen wij je mee te nemen in de lokale markt van Heerhugowaard om een zo passend mogelijke verkoopstrategie samen te stellen waar jij als verkoper helemaal achter staat. Benieuwd wat wij als makelaar in Heerhugowaard voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag in contact.

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Goeie vraag, wij geloven erin dat iedereen zo zijn eigen vak heeft. Wij zijn als verkoopmakelaar in Heerhugowaard de hele week nergens anders mee bezig dan met woningen. Wij kennen de markt, omgeving en weten hoe wij de woning zo goed mogelijk onder de aandacht moeten brengen voor een zo’n hoog mogelijk opbrengst. Meer weten over de voordelen van een verkoopmakelaar in Heerhugowaard of een vrijblijvende afspraak inplannen? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn eenvoudig te bereiken per telefoon, e-mail en zelfs Whatsapp!

Weten wat jouw woning of appartement op dit moment waard is?
Neem direct contact met op. Bel, mail of Whatsapp ons!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Hoe kies je een verkoopmakelaar die bij je past?

Een woning verkopen doe je niet zomaar en het is een persoonlijk proces waarbij iemand vertrouwelijk mee om moet gaan. Hieronder een paar punten om in het oog te houden voor het kiezen van een juiste verkoopmakelaar. Mis je nog iets of zoek je meer informatie met betrekking tot het verkopen van een woning? Neem dan contact met ons op!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Waarom zou je De Best Van Staveren
Makelaars moeten uitnodigen?

Het is net als een vakantie boeken of de keuze maken voor een goed restaurant, je kijkt hoe nadere mensen het hebben ervaren. Na meer dan 480 open beoordelingen van verkopers staan wij op een gemiddelde van een 9,3!

Transparantie

Wij geloven in volledige transparantie en eerlijkheid met het verkopen van een woning. Daarom maken wij gebruik van Move.nl, een makellijke en inzichtelijk online dossier waarbij alle werkzaamheden (inclusief mails en afspraken) met betrekking tot jouw woning te volgen zijn. Zo ben je altijd op de hoogte als er iets gebeurt! Meer weten over onze werkwijze met het verkopen van jouw woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten