DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

MAKELAAR SCHAGEN

Uw woning verkopen

Een woning aankopen

Gratis waardebepaling

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Woning of appartement verkopen in Schagen?

Op zoek naar een makelaar in Schagen? Zoek niet verder! Bij De Best Van Staveren Makelaars ben je aan het goede adres. Onze erkende en lokale makelaars in Schagen zijn specialisten in het verkopen van uw bestaande woning of appartement. Met ruim 80 jaar ervaring in het bedrijf zijn wij als makelaar in Schagen behoorlijk bekend met de stad, onze collega Mark Bontje woont in Schagen, dus lokaler is het niet te krijgen!

In huidige woningmarkt kan iedereen een woning verkopen binnen een (1) dag, maar dat is nog niet voor de beste prijs. Wij nemen de tijd voor jou en uiteraard voor de potentiële kopers, dus geen open huizen bij ons kantoor, maar echte aandacht. Kortom: bij ons kantoor kunt u nog terecht voor een volledige dienstverlening van A tot Z! Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, dat kan gemakkelijk via telefoon, e-mail en zelfs Whatsapp!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Hoe kies je een verkoopmakelaar die bij je past?

Een woning verkopen doe je niet zomaar en het is een persoonlijk proces waarbij iemand vertrouwelijk mee om moet gaan. Hieronder een paar punten om in het oog te houden voor het kiezen van een juiste verkoopmakelaar. Mis je nog iets of zoek je meer informatie met betrekking tot het verkopen van een woning? Neem dan contact met ons op!

Direct willen weten wat Mark Bontje voor jou kan betekenen voor de verkoop van je woning of appartement?

Contact ons voor meer informatie, Mark komt graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Waarom zou je De Best Van Staveren
Makelaars moeten uitnodigen?

Het is net als een vakantie boeken of de keuze maken voor een goed restaurant, je kijkt hoe nadere mensen het hebben ervaren. Na meer dan 480 open beoordelingen van verkopers staan wij op een gemiddelde van een 9,3!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Transparantie

Wij geloven in volledige transparantie en eerlijkheid met het verkopen van een woning. Daarom maken wij gebruik van Move.nl, een makellijke en inzichtelijk online dossier waarbij alle werkzaamheden (inclusief mails en afspraken) met betrekking tot jouw woning te volgen zijn. Zo ben je altijd op de hoogte als er iets gebeurt! Meer weten over onze werkwijze met het verkopen van jouw woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten