DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

MAKELAAR IN ALKMAAR

Uw woning verkopen

Een woning aankopen

Gratis waardebepaling

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Woning of appartement in Alkmaar verkopen?

Je bent eruit, het is tijd om je woning of appartement te gaan verkopen in Alkmaar. Je bent opzoek naar een makelaar in Alkmaar maar waar begin je? De verhalen gaan in de ronde dat alle woningen als warme broodjes over te toonbank vliegen, en je denkt: ‘dat wil ik ook!’. Wij bij De Best Van Staveren Makelaars weten als een lokale makelaar in Alkmaar met meer dan 80 jaar ervaring als geen ander om dit ook voor jouw werkelijkheid te maken.

Hoe kies je een verkoopmakelaar die bij je past?

Een woning verkopen doe je niet zomaar en het is een persoonlijk proces waarbij iemand vertrouwelijk mee om moet gaan. Hieronder een paar punten om in het oog te houden voor het kiezen van een juiste verkoopmakelaar. Mis je nog iets of zoek je meer informatie met betrekking tot het verkopen van een woning? Neem dan contact met ons op!

Direct een afspraak willen maken of meer informatie?
Bel, mail of Whatsapp ons!

DE BEST VAN STAVEREN MAKELAARS

Waarom zou je De Best Van Staveren
Makelaars moeten uitnodigen?

Het is net als een vakantie boeken of de keuze maken voor een goed restaurant, je kijkt hoe nadere mensen het hebben ervaren. Na meer dan 480 open beoordelingen van verkopers staan wij op een gemiddelde van een 9,3!

Transparantie

Wij geloven in volledige transparantie en eerlijkheid met het verkopen van een woning. Daarom maken wij gebruik van Move.nl, een makellijke en inzichtelijk online dossier waarbij alle werkzaamheden (inclusief mails en afspraken) met betrekking tot jouw woning te volgen zijn. Zo ben je altijd op de hoogte als er iets gebeurt! Meer weten over onze werkwijze met het verkopen van jouw woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Maak afspraak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan onderstaand uw gegevens in. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maandag 8:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur - 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur - 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Geopend op afspraak
Zondag Gesloten